Laguna Verde

Pescuit

Fir intins!

Pescuit sportiv sau pentru relaxare

Complexul turistic Laguna Verde este ideal atat pentru pescarii profesionisti, cat si pentru pescarii amatori. Aptitudinile de pescar va vor fi puse la incercare cu diverse specii de peste: crap, cteno, caras, somn, salau, stiuca, novac si altele. Sezonul de pescuit se deschide de obicei incepand cu luna Martie cand are loc si popularea cu peste a baltii.

Raiul pescarilor!

Daca nu concepi o vacanta sau o iesire de weekend fara posibilitatea unei partide de pescuit, vino la Laguna Verde!

Adu-i si pe cei dragi cu tine, chiar daca ei nu inteleg placerea ta nebuna de a sta pe malul apei sau in barca timp de ore intregi, cu ochii atintiti la o pluta jucausa, asteptand ca vreun peste sa muste momeala!

Profita de ocazie si consolideaza-ti relatia cu copiii, parintii, socrii, prietenii, asociatii sau clientii! Discuta subiectele care te intereseaza, primeste raspunsuri la intrebarile care te macina si pune bazele unei relatii de prietenie si incredere reciproca!

Pescuit

Tariful pentru pescuit este de 80 RON/12h zi si 80 RON/12h noapte si este valabil pentru un pescar cu un insotitor. Orice adult suplimentar trebuie sa plateasca o taxa de agrement de 10 RON/persoana/12h.

Foisor

Foisorul se poate inchiria doar cu pescuit. Tariful este de 50 RON/24h.
Practic, inchiriind foisorul pentru 24h platiti 50 RON + 2 taxe de pescuit.

Cazare cu pescuit inclus

Mediile de cazare se pot inchiria doar cu pescuit. Tariful de cazare prezentat mai jos include tariful de pescuit.

Vila Cristian
– 360 RON/24 h/camera
– 400 RON/24 h/apartament 

Vila Sabina
– 360 RON/24 h/camera

Casuta VIP
– 310 RON/24 h/casuta

Rulota rustica
– 310 RON/24 h/rulota

Casuta normala
– 260 RON/24 h/casuta

Specii de pesti variate, balta bogat populata

Balta din cadrul complexului turistic, amenajata special pentru pescuit, este populata in fiecare an in luna martie. Perioada coincide cu deschiderea oficiala a sezonului, un moment asteptat cu nerabdare de toti pescarii amatori.

Fii sigur ca te vei bucura de o captura record, pentru ca varietatea de specii de peste este impresionanta, iar unele exemplare ating dimensiuni record. Crapii, novacii, stiucile, cteno, carasii si salaii de aici vor deveni cu siguranta trofee de invidiat, asa ca nu uita sa iei aparatul de fotografiat cu tine, ca sa ai cu ce te lauda la intoarcerea acasa.

Nu lasa nimic sa-ti stea in cale!

Pasiunea nu cunoaste limite sau ragaz, si pescarii stiu asta cel mai bine. Vino la Laguna Verde si nu va trebui sa renunti la hobby-ul tau odata cu lasarea intunericului sau sa te limitezi la pescuitul de pe mal!

Profita de cele douazeci de pontoane stabile si iluminate pe timp de noapte, dar si de barcile gata sa te poarte acolo unde instinctele te mana. Nimic nu va sta in calea capturii pe care ti-o doresti!

Galerie Foto

Cazare

Telefon

+40 (733) 07 90 91

Email

contact@lagunaverde.ro

Restaurant

Telefon

+40 (733) 07 90 92

Email

restaurant@lagunaverde.ro